Használati feltételek

Használati feltételek

A www.bibliahet.eu  honlap tulajdonosa a „KOEN Alapítvány”, nonprofit szervezet.

Székhely:  Sepsiszentgyörgy, 520056, Gyárfás Jenő utca, 5 szám, Kovászna megye, Románia. Adószám: 18162820

A weblapot a No Limit Web-Solution üzemelteti.

Ahhoz, hogy hozzáférhessen a Weblap bizonyos részeihez egy felhasználói fiókot kell létrehoznia, weblapunk esetében hozzáférés a „Letöltés menüponthoz”.  Ehhez végig ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot és meg kell adnia az erre vonatkozó regisztrációs folyamaban szereplő teljes körű és pontos információkat.

Válasszon jelszót a rendszer jövetelménye szerint, amelyet tároljon biztonságos helyen, ön teljes mértékben felelős jelszava bizalmas kezeléséért. Ezen kívül ön  felelős a felhasználói fiókban történő minden tevékenységért.

Az évenként kidolgozott Bibliahetes programot, amit weblapunkról letölthet és használhat keresztyén közösségekben, ön köteles a letöltött anyagok vonatkozásában betartani minden szerzői jogi és tulajdonosi feltételt, semmilyen módon nem módosíthatja, árústhatja azt, ezen anyagok teljes jogú tulajdonosa a KOEN Alapítvány.

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt álnak, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a tulajdonos és/vagy az üzemeltető jogosult.

Nem adhat meg olyan információkat vagy anyagokat, amelyek rágalmazók, közönségesek, zaklatóak, vagy amelyek megsértik mások védett anyagát. A tulajdonos illetve az üzemeltető fenntartja azt a jogot, hogy saját kizárólagos belátása szerint törölje, vagy ne publikálja a honlapon.

Nem használhat olyan készüléket vagy szoftvert, amelyek a Weblap működésének megzavarására szolgálnak, nem hozhat olyan intézkedést, amely ésszerűtlenül megterheli a Weblap struktúráját (pl. tömeges e-mailek küldése, „spamming”, levélszemetek továbbítása, vírusok, "trojai-falovak" terjesztése... ), vagy megzavarja Weblap működőképességét.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. RÉSZLETEK